16 Mart 2009 Pazartesi

MASKELİ COCO STAR SAPIĞI – 2

Bir aydır yakalanamayan Maskeli Coco Star Sapığı sonunda teslim oldu. Medya baskısının işe yaradığını düşünen polisler sorgulamada sürprizle karşılaştılar.

Kimdir Maskeli Coco Star Sapığı? İsminin ve yaşının olmadığını söyleyen suçlu, kendi ifadesine göre bir gün caz müziğinin büyüsüne kapılıp kendini yeniden yaratmak istemiş, bunun için de yüksek dozda sakinleştirici alıp neşter ve kaynak makinesiyle yüzünü şekillendirmiş. Ancak sonuç sadece kendini mutlu ettiği için maske takmak zorunda kalmış. Geçimini de her gün posta kutusunda bulduğu parayla sağlıyormuş.

Önceleri genç kızları Coco Star vaadiyle kandırıp kaçıran sapığın daha sonra cinsiyet ayırmadan eylemlerine devam etmesi kimsenin güvende olmadığını gösteriyordu. O ise kimseyi evine zorla götürmediğinin altını çizdi. Fakat gelen gençleri odasına kapattığını da itiraf etti.

Olayın mağdurları ise şok açıklamalarda bulundular. Öncelikle kendilerine mağdur denmemesini istediler. Söz konusu kişinin çok eğlenceli ve kibar olduğunu söyleyen 20 yaşındaki E. A. “Odasına girdik, saatlerce muhabbet ettik. Sonra da bana kendi resim ve animasyonlarını gösterdi. Artık gitmem gerektiğini söylediğinde de kalmak istedim. O da anlayışla karşıladı. Kesinlikle cinsel istismara uğramadım. Ona sapık sıfatını yakıştıranlar utanmalı!” dedi.

Maskeli Coco Star Sapığı'nın robot resmi. Orijinal fotoğraflarının yayınlanmasına izin verilmediği için yazımıza koyamıyoruz.

Peki, neydi bu kişinin amacı? Kendisi, sanal ortamda kurulan arkadaş gruplarından sıkıldığını, fikirlerini ve duygularını paylaşabileceği gerçek arkadaşlar aradığını söylüyor. Ona göre, gençler de arayış içindeydi ve gerçek bir arkadaş grubu kurma fikrine hemen katıldılar. On beş ve katlarının büyüsüne inandığı için sadece on dört kişiyi bu gruba davet eden maskeli adam, neden Coco Star sorusuna ise “Bilimsel sebeplerden ötürü.” cevabını verdi. Evinde on dört kişiyle yaşamanın düşündüğü kadar kolay olmadığını, Coco Starlarının bittiğini, bu yüzden de oyuna bir son vermek istediğini belirten suçlu pişman olmadığını da ekledi.

Kaçırılanların –kendi ifadelerine göre gönüllülerin- şikâyetçi olmamaları üzerine zanlının cezası hafifletildi ve günde en az yirmi sayfa Kürşat Başar ve Tuna Kiremitçi kitapları okuması şartı ile serbest bırakıldı.

1 yorum:

  1. Maskeli cocostar sapığı ile ilgili 2 bildirim arasındaki uslup farkı gözümden kaçmadı. Bu zat-ı muhtereme karşı inanılmaz bir sempati içine girilmiş olması tüm kamuoyu gibi beni de şaşırttı. Aynı zamanda da aklımda haber sahibinin de bu maskeli sapıkla muattap olmak zorunda kaldığı ihtimali belirdi. Eğer böyle bir durum söz konusuysa derhal haber sahibi bu kişinin elinden kurtarılmalıdır.:):):)
    NOT: iade-i yorum:)

    YanıtlaSil