28 Şubat 2009 Cumartesi

MASKELİ COCO STAR SAPIĞI

İstanbul gene bir sapık belasıyla uğraşıyor. Ailelerin kâbusu haline gelen bu canavarlara artık dur demenin zamanı geldi.

Bir hafta önce iki gencecik kızımız kayboldu. Ardından dördü daha. Toplamda ise on dört kişi kayıp. Ortak noktaları ise yaşları. Kaybolanların hepsi yirmi ile yirmi iki yaşları arasında. Bir benzerlik daha var ki karşımızdaki tehlikeyi tanımamızı sağlıyor. Gençlerimizin hepsi de son görüldüklerinde kar maskeli birinden Coco Star alıyormuş. İlaçlı çikolatalarla kurbanlarını uyutup kaçıran bir sapıkla karşı karşıya olabiliriz.

Bu yaratık -kendisini insan olamayacak kadar aşağılık görüyorum– organ mafyası veya bir uyuşturucu çetesi için çalışıyor olabilir. Fakat, iğrenç dürtülerini tatmin etmek isteyen bir tecavüzcü olma olasılığı yüksek. Hem de cinsiyet ayırt etmeden (Son kaybolanlardan ikisi erkekti)! Tüylerimi diken diken eden bu manyak hemen yakalanmalı, insanlık bu haşarattan kurtulmalıdır!

Şimdi beni iyi dinle Maskeli Coco Star Sapığı! Amacın her ne tür bir iğrençlikse bir an önce vazgeç! Gençlerimizin hayatlarını –hem de en güzel çağlarında- mahvetmene izin vermeyiz. Aklın varsa polise teslim ol ve cezanı adil şekilde çek çünkü seni yalnızca polis değil yetmiş milyon insan arıyor!

Not: Aşağıdaki söz konusu sapığın robot resmidir. Eğer bu eşkâle uyan birini görürseniz lütfen polise haber verin.

Maskeli Coco Star Sapığı : Kaybolan on dört kişiden sorumlu tutuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder